A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A HP Latex az IndyCar titkos fegyvere: ez a csapat már ezt a technológiát használja

Az elmúlt évtizedben az Andretti INDYCAR csapat több mint 100 versenyautót készített elő és csomagolt be, amihez a HP Latex 800W nyomtatóját használta – írja az Ink World Magazine. A hagyományos festés helyett a digitálisan nyomtatott járműfóliák használata vált népszerűvé, mivel ezek gyorsabban elkészülnek, kreatívabbak és jobb teljesítményt nyújtanak.

Az Andretti csapat, amely jelenleg is kiemelkedő eredményeket ér el az IndyCar sorozatban, a HP Latex 800W nyomtatót használja, amely környezetbarát és kiváló színkonzisztenciát biztosít.

- Hirdetés -

Jeff Childers, az Andretti Global kreatív igazgatója szerint a HP Latex nyomtatói lehetővé teszik a csapat számára, hogy megfeleljenek a versenyipar igényeinek. A nyomtatott fóliák használata előtt hibrid megközelítést alkalmaztak, amely festék, fólia és matricák keverékéből állt. Az új technológia időt takarít meg és nagyobb rugalmasságot biztosít, így a csapat gyorsan tud alkalmazkodni a változó igényekhez. A vinyl fóliák elterjedése a motorsportban lehetővé teszi a szezon során több különböző festés használatát, ami növeli a kereskedelmi rugalmasságot és a hatékonyságot.

Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display