A DTF-nyomtatás sosem volt még egyszerűbb, hála a Calderának!

A franciaországi székhelyű Caldera, amely piacvezető a nyomtatószoftverek területén, új, minden eddiginél felhasználóbarátabb terméket dobott a piacra – számol be a largeformatreview.com

Az idén szeptemberben tartott Las Vegas-i Printing United Expo kiállításon mutatkozott be a Caldera új Direct-to-Film szoftvere, amely minden eddiginél letisztultabb kezelőfelületet nyújt a fájlok előkészítéséhez és a képek nyomtatás előtti bemásolásához, kiváló minőségű DTF-nyomtatást eredményezve akár speciális tudás vagy szakértelem nélkül is. Az új szoftver Windows, MacOS vagy Linux rendszerrel is képes kommunikálni.

A Caldera marketing- és üzemeltetési alelnöke, Sebastien Hanssens így mutatta be a terméket: „Ez a program egy teljesen új felhasználói csoport számára teszi elérhetővé a közvetlen filmre történő digitális nyomtatást.  A DTF-nyomtatás ideális pólók, kapucnis pulóverek, rövidnadrágok, nadrágok, sapkák, táskák, transzparensek testre szabásához – szó szerint bármilyen textilipari alkalmazáshoz. A Caldera új szoftvere még az ezen a területen járatlan felhasználók számára is könnyen kezelhető, így a kísérletező kedvű kisvállalkozók akár számukra új piaci területeken is kipróbálhatják magukat.”

Sign&Display magazin